ukenru
u-mikolayevi-suteneri-stvorili-bordeli-dlya-inozemnikh-kliyentiv

У Миколаєві сутенери створили борделі для іноземних клієнтів

 • 18962 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. У Миколаєві 25 червня у ході спецоперації, у якій брали участь понад 80 правоохоронців, були викриті зловмисники у створенні борделів для іноземців. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївщини, передає УНН.

Більше півроку оперативники відстежували злочинну діяльність групи, які організували бізнес з надання секс-послуг на території Миколаєва. До складу угрупування входили сутенери, звідники-таксисти, власники житла, так звані адміністратори та повії.

За місцем проживання сутенерів, в орендованих квартирах, в яких дівчата приймали клієнтів, а також в автомобілях таксистів поліцейські вилучили гроші, як у вітчизняній так і іноземній валюті, серед яких долари США, євро, валюта Сінгапуру, Малайзії і Філіппін, мобільні телефони, з яких здійснювалися дзвінки клієнтам, візитні картки, банківські картки та інші речові докази, що підтверджують злочинну діяльність.

Правоохоронці затримали трьох жінок та 63-річного таксиста, які налагодили функціонування борделів. За даним фактом триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

За процесуальної підтримки прокуратури фігурантам вже вручені повідомлення про підозру у скоєнні злочину та найближчим часом обиратиметься міра запобіжного заходу. Сутенерам загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві судитимуть групу сутенерів. 

Також у травні на території Полтавської області правоохоронці затримали групу осіб, які займалися сутенерством. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП