u-mezhakh-doby-zaharbnyky-357-raziv-obstrilialy-11-naselenykh-punktiv-zaporizkoi-oblasti

У Межах доби загарбники 357 разів обстріляли 11 населених пунктів Запорізької області

 • 30818 переглядiв

За минулу добу окупаційні війська здійснили 357 обстрілів 11 населених пунктів Запорізької області, включаючи авіаудари, атаки безпілотників, ракетні пуски та артилерійські обстріли.

За минулу добу окупаційні сили нанесли 357 ударів по 11 населеним пунктам Запорізької області. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

За інформацією, війська загарбників здійснили 3 авіаційні удари по Роботиному, Гуляйпільському та Залізничному. У цей же час 144 безпілотних літальних апарати різних модифікацій атакували Червонодніпровку, Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне, Малинівку та Успенівку.

Згідно з останніми звітами, також зафіксовано 14 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, що вразили Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Гуляйполе. Додатково, ворожі сили здійснили 196 артилерійських обстрілів на території Оріхова, Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного.

Інформація також підтверджує, що за минулу добу надійшло 7 повідомлень про руйнування житлових будинків та інших об'єктів інфраструктури в зазначених районах. На щастя, мирні жителі не постраждали в результаті цих нападів.

За добу противник 416 разів обстріляв 8 населених пунктів Запорізької області16.07.24, 07:31

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

17липня: День хот-дога, Всесвітній день Емоджі

 • 55354 переглядiв