u-mariupoli-voda-z-kranu-neprydatna-navit-dlia-tekhnichnykh-potreb-miskrada

У Маріуполі вода з крану непридатна навіть для технічних потреб – міськрада

 • 11731 переглядiв

Жителі окупованого Маріуполя скаржаться на іржаву воду з крану та регулярні аварії. Через відсутність очистки води зростає захворюваність на кишкові інфекції, але окупанти не вирішують проблему.

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області вже два роки не вирішуються проблеми з водопостачанням. Жителі скаржаться на іржаву воду з-під крана, регулярні аварії та відсутність очистки, що призводить до зростання захворюваності на кишкові інфекції. Про це УНН повідомляє із посиланням на Маріупольську міську раду.

Вже два роки у місті не вирішуються проблеми із водою. Жителі регулярно скаржаться на неякісну воду з під крану. Маріупольці викладають відео з іржавою водою, яку не можливо використовувати навіть у якості технічної

- пише Маріупільска міськрада.

А ось платити за таку воду доводиться чимало. "Вода вважається питною і ціна у неї не маленька, а у кого не прийняли Водомір на облік платять за 400 л на день такої води. Хто з цим розбиратиметься?", - обурені люди.

Зазначається, що в окупації у багатьох будинках проблеми з водопостачанням. Також у місті регулярні аварії, які ніхто місяцями не може ліквідувати. Вода не проходить жодної фільтрації, адже усі очисні станції досі не працюють. Окупанти не займаються критичною інфраструктурою міста та не дотримуються жодних санітарних норм. Тож не дивно, що наразі у Маріуполі зростає захворюваність на гострі кишкові інфекції, додали в міськраді.

У Маріуполі все більше людей хворіють та помирають від ОРВІ01.12.22, 14:39 • [views_613965]

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві пролунав вибух

     • 24108 переглядiв

    "Оленячий місяць": липнева повня осяє небо цими вихідними

     • 26953 переглядiв

    У білорусі громадянина Німеччини засуджено до страти

     • 12292 переглядiв