ukenru
u-mariupoli-vikrili-dempingovu-torgivlyu-narkotikami

Маріупольський кримінальний авторитет демпінгував на продажі наркотиків

 • 10164 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. У Маріуполі затримали 57-річного кримінального авторитета, який продавав наркотичні речовини вдвічі дешевше, ніж загалом на ринку незаконних послуг. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Донецької області. 

Чоловік брав за марихуану та амфетамін менше грошей, ніж вони коштують зазвичай, оскільки не хотів "втрачати клієнтів". Він розвозив наркотичні засоби особисто або продавав їх у себе вдома.

"1 грам продуктів наркорослини коштував 100 гривень, в той час, коли інші наркоторгівці просили за товар 300-350. Амфетамін потрапляв в руки наркозалежних за 350 гривень, водночас, його звичайна ціна – 500-600 гривень за грам", - повідомили у поліції.

За інформацією поліції, торгівець, який у минулому займався організованою злочинністю, був притягнутий до кримінальної відповідальності та був кримінальним авторитетом, заробляв на наркотичних речовинах близько 350 тис. грн на місяць.

Під час обшуку в нього вилучили 1 кг марихуани, 30 г амфетаміну, а також боєприпаси.

Чоловіка арештували під заставу в 1 млн грн. Його судитимуть за ч. 2 чт. 307 ККУ – "незаконний збут наркотичних засобів".

Раніше УНН повідомляв, що Вінничанка вжила амфетамін та пішла до прокуратури отримувати повідомлення про підозру за незаконне зберігання наркотиків. Під час обшуку у неї знайшли пакети з амфетаміном. 

Нагадаємо, правоохоронці виявили групу, що виготовляла у Києві амфетамін та доставляла його у Маріуполь.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП