Так, в дослідження взяли участь 2 тис. 468 чоловіків протягом 29-річного періоду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадера “Коктебель” удостоєна нагороди на престижному конкурсі у Франції
В результаті виявилося, що у тих, хто п’є вино людей смертність на 34% нижче, ніж у людей, що п’ють пиво або інші спиртні напої.
Доведено, що помірне вживання вина знижує ризик ряду захворювань, а саме серцево-судинних захворювань, інсульту, діабету, а так само розвитку раку товстої кишки.
Нагадаємо, в світі скоротилося виробництво вина і виросло його споживання. При цьому, українці стали пити більше вина.
Разом з тим, за словами експерта А.Безуглого, якість і різноманітність українського вина підвищується, хоча паралельно на вітчизняному ринку спостерігається збільшення кількості псевдо-імпортного вина.