ukenru
u-lvovi-zhinka-pid-kafom-zabarikaduvalasya-v-aptetsi-ta-pogrozhuvala-ulamkom-skla

У Львові жінка “під кайфом” забарикадувалася в аптеці та погрожувала уламком скла

 • 11628 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. У Львові 43-річна жінка з ознаками наркотичного сп’яніння забарикадувалася у аптеці, розбила скло та погрожувала його уламком собі та іншим. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Львівської області.

“Вчора, близько 12-ї години, патрульні отримали виклик від працівників аптеки на вулиці Сихівській, про невідому, яка проникла в їхній кабінет. Вона забарикадувала вхідні двері столом. Коли патрульні приїхали на місце події, то побачили невідому, яка тримала біля своєї шиї манікюрні ножиці. Жінка з ознаками наркотичного сп’яніння розбила руками вікно і уламками скла погрожувала завдати шкоди собі та всім хто до неї наблизиться”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що в аптеку вона прийшла зі своїм 33-річним співмешканцем.

“Спільними зусиллями...патрульним...вдалося затримати громадянку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та швидку спеціалізовану допомогу. 43-річну львів’янку шпиталізували до спеціального закладу”, — додається у повідомленні.

Нагадаємо, на території аеропорту “Бориспіль” у водія, який надавав послуги з перевезення пасажирів, патрульні виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння

Українські Національні Новини

Кримінал та НП