ukenru
u-lvovi-e-kvitok-zaprovadyat-ne-ranishe-2020-roku

У Львові е-квиток запровадять не раніше 2020 року

 • 7669 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Наприкінці жовтня буде оголошено тендер на закупівлю автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті Львова. Коли визначать переможця, розпочнеться безпосереднє запровадження системи, що займе від 12 до 24 місяців. Про це під час прес-конференції повідомив в.о. директора ЛКП "Львівавтодор" Роман Познанський, передає УНН із посиланням на Гал-інфо.

"...наприкінці жовтня вже розпочнемо тендерні процедури щодо закупівлі самої системи. За найбільш песимістичним сценарієм вони завершаться у квітні 2019 року. Після того, як підпишемо договір із переможцем тендера, перейдемо до етапу впровадження проекту. Основна частина триватиме 12-18 місяців - тоді запрацює система оплати. А на повну реалізацію проекту нам необхідно два роки", - додав Роман Познанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мінінфраструктури збираються запровадити е-квитки на автобуси у Києві

Директор "Львівавтодору" також запевнив, що місто зацікавлене у тому, щоб нову дороговартісну систему оплати встановлювати в оновлені автобуси, трамваї та тролейбуси. Приватних перевізників також планують заохочувати до оновлення автопарку.

Українські Національні Новини

Суспільство