u-kyievi-mozhe-pochatysia-remont-na-shche-odnii-diliantsi-pidzemky-shcho-vidomo

У Києві може початися ремонт на ще одній ділянці підземки: що відомо

 • 39618 переглядiв

Ділянка київського метрополітену між станціями "Почайна" та "Тараса Шевченка" потребує капітального ремонту через зношеність.

У столиці ділянка тунелів метрополітену між станціями "Почайна" та "Тараса Шевченка", які розташовані на Оболонсько - Теремківській лінії, потребує проведення капітального ремонту через свою зношеність. Про це повідомив заступник начальника КП "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук  на інформаційний запит "Телеграфу", інформує УНН

У зв’язку з фізичною зношеністю та необхідністю поліпшення експлуатаційних характеристик потребує проведення планового капітального ремонту ділянка тунелів по І-й головній колії "Почайна" та "Тараса Шевченка". Підприємство проводить закупівлю проєктних робіт. За ділянкою ведеться постійний періодичний нагляд. Безпека руху поїздів та безпечне перевезення пасажирів забезпечені 

- повідомив заступник начальника КП "Київський метрополітен".

Він також зауважив, що фахівці метрополітену періодично обстежують та проводять нагляд станцій згідно з діючою нормативної документацією. 

Доповнення

В КП "Київський метрополітен" у відповідь на запит УНН повідомили, що на цей час у київському метро відсутні станції, які потребують термінового позапланового ремонту в частині порушення герметизації споруд. 

Довідково  

Станції метрополітену "Почайна" (до 2018 року "Петрівка") і "Тараса Шевченка" відкрили одночасно 19 грудня 1980 року. 

Нагадаємо 

У Києві на тлі підтоплення з 9 грудня для термінового проведення ремонту перегінного тунелю заявили про закриття станцій метро від "Деміївської" та "Теремків". За попередніми даними, ремонт триватиме 6 місяців.

13 грудня між станціями метро "Теремки" та "Деміївська" на "синій гілці" запрацював "човниковий рух" поїздів, які курсують з інтервалом 13 хв та 17 хв, залежно від напрямку руху.

Також повідомлялося, що у Києві на станції метрополітену "Олімпійська", прибуває вода. Однак, фахівці "Київського метрополітену" запевнили, що все в межах норми.

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі