u-kryvomu-rozi-10-misiachna-dytyna-pomerla-zivshy-kartopliu-zvarenu-na-hrybnomu-vidvari

У Кривому Розі 10-місячна дитина померла, з'ївши картоплю, зварену на грибному відварі

 • 26815 переглядiв

У Кривому Розі 10-місячна дитина померла після того, як з'їла картоплю, зварену на грибному відварі. Дитину госпіталізували із діагнозом "кишкова непрохідність". Попри спроби лікарів врятувати маленьке життя, дитина померла через три дні.

В дитячій лікарні Кривого Рогу померла 10-ти місячна дитина, якій стало зле після того, як вона з'їла картоплю. Інформацію про це кореспондентці УНН підтвердила інспекторка з комунікації Криворізького районного управління поліції Анастасія Субач.

Деталі

На питання. Чи правдива інформація про смерть малюка Анастасія Субач відповіла: "так, я підтверджую це".

Також інспекторка підтвердила інформацією від місцевих Telegram-каналів, що дитині стало зле після того, як мати нагодувала маленького хлопчика картоплею, яку відварила на грибному бульйоні. "Попередньо так. Це вже в лікарні дізнавалися",- зазначила Субач.

Додатково

Також криворізькі Telegram-канали повідомляли, що під час госпіталізації малюка в нього діагностували кишкову непрохідність. В медичному закладі дитина перебувала протягом трьох днів, але лікарям зрештою не вдалося її врятувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитині було лише два дні: на Запоріжжі поховали немовля, яке загинуло внаслідок російського ракетного удару

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі