ukenru
u-kropivnitskomu-zatrimali-grupu-narkodilkiv

У Кропивницькому затримали групу наркоділків

 • 8463 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. У Кропивницькому поліція затримала учасників організованого злочинного угрупування за підозрою у збуті психотропних речовин. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Управління поліції у Кіровоградській області.

Як зазначили у прес-службі, до складу групи входило троє жителів обласного центру, двоє з яких раніше судимі за наркозлочини. У ході проведення низки слідчо-розшукових заходів правоохоронці задокументували злочинну діяльність осіб.
"Організатором групи виявився 45-річний кропивничанин. Він налагодив постачання психотропної речовини та надавав її для збуту своїм спільникам, контролював процес реалізації, коло споживачів і прибуток, а також самостійно збував "психотропи", - йдеться у повідомленні.

Крім викриття злочинної діяльності ОЗГ на території області, поліцейські задокументували факт контрабандного переправлення особами психотропної речовини до Республіки Польща.

"16 квітня учасників ОЗГ було затримано. Під час затримання осіб та у ході проведення обшуків за місцем їх проживання правоохоронці виявили і вилучили психотропні та наркотичні речовини, а також зброю", - додали у прес-службі.

Особам повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів") Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання стосовно них міри запобіжного заходу.

За скоєне їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше УНН повідомляв, що у Києві ліквідовано потужну нарколабораторію з виготовлення амфетаміну та вилучено партію психотропних речовин вартістю 7 мільйонів гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП