ukenru
u-krivomu-rozi-nevidomiy-pograbuvav-bank-ta-porizav-pratsivnika

У Кривому Розі невідомий пограбував банк та порізав працівника

 • 9758 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У Кривому Розі невідомий пограбував банк та поранив співробітницю установи. За фактом розбійного нападу на відділення банку поліція відкрила кримінальне провадження, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби поліції Дніпропетровщини.

"Розбійний напад на відділення банку стався сьогодні, 26 грудня, близько 8:45 у м. Кривий Ріг. Погрожуючи співробітниці банку ножем, зловмисник заволодів з відділення грошовими коштами та зник з місця злочину. Внаслідок пограбування 35-річна співробітниця відділення отримала ножові поранення шиї та обличчя", – повідомили в поліції.

У прес-службі зазначили, що у рамках відкритого за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) кримінального провадження правоохоронці проводять слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин події. З місця злочину вилучені та направлені на експертизу речові докази. Сума матеріального збитку встановлюється, додали правоохоронці.

Як повідомляв УНН, у Кривому Розі правоохоронці затримали злочинну групу, викриту у махінаціях з банківськими терміналами самообслуговування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП