ukenru
u-krimu-rosiya-provodit-raketni-navchannya

У Криму Росія проводить ракетні навчання

 • 9199 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. На території окупованого Криму підрозділи зенітно-ракетного полку зі складу армійського корпусу Чорноморського флоту приступили до виконання завдань польового виходу у аеродромів Саки і Кача. Про це йдеться в повідомленні прес-служби флоту, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Понад 300 зенітників зенітно-ракетного полку приступили до виконання комплексу навчально-бойових завдань, серед яких розгортання і заняття вогневих позицій, підготовка до відкриття вогню, а також відпрацювання дій по розвідці цілей", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Мета навчань - відпрацювання злагодженості розрахунків і батарей полку при організації оборони важливих об'єктів інфраструктури від засобів повітряного нападу умовного противника з виконанням електронних пусків.

Відзначається, для тренувань бойових розрахунків щоденно залучаються фронтові бомбардувальники Су-24М, літаки Ан-26, Бе-12 і вертольоти морської авіації.

У виданні додали, в понеділок також стартували навчання військових сил ППО щодо захисту Чорноморського узбережжя в Краснодарському краї. Більше 1,5 тис. військовослужбовців зі складу бойових розрахунків зенітно-ракетної бригади розгорнуті на полігоні Молькіно під Краснодаром.

Нагадаємо, на території окупованого Криму пройшли тактичні навчання з десантно-штурмових і артилерійським полками 7-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії (гірської) російської армії.

Українські Національні Новини

Суспільство