ukenru
u-komiteti-senatu-ssha-provalilas-propozitsiya-znyati-sanktsiyi-z-deputativ-rf

У комітеті Сенату США провалилась пропозиція зняти санкції з депутатів РФ

 • 11811 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Ініціатива сенатора Ренда Пола зі зняття санкцій проти російських законодавців провалилась у середу, а його колеги з Сенатського комітету з міжнародних відносин поставили під сумнів мотивацію відповідної пропозиції, передає УНН з посиланням на The Daily Beast.

Так, один з помічників комітету повідомив, що Пол був єдиним законодавцем, який проголосував за власну поправку, яка скасовувала санкції США проти членів Федеральних Зборів Російської Федерації у випадку, якщо Москва погодиться зняти санкції проти американських законодавців.

Повідомляється, що решта 20 сенаторів – членів комітету проголосували проти цієї пропозиції.

Спроби законодавця з Кентуккі пом’якшити стосунки між США та Росією виплили лиш через декілька місяців після того, як Пол відвідав Москву, де мав зустріч з російськими законодавцями. Протягом тієї подорожі він запросив членів російського уряду відвідати США, однак, багато з них перебувають під американськими санкціями і тому не можуть приїхати до США, пише видання.

Сенатори відзначили, що пропозицію Пола було "рішуче відхилено".

Як повідомляв УНН, за словами спеціального представника Держдепу США з питань України Курта Волкера, говорити про скасування санкцій щодо РФ можна тоді, коли вона буде згодна на імплементацію пунктів мінських угод.

Українські Національні Новини

Політика