u-kiyevi-suditimut-inozemtsya-za-nanesennya-nozhovikh-poranen-tovrishevi

У Києві судитимуть іноземця за нанесення ножових поранень товаришу

 • 18012 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Київські слідчі завершили досудове розслідування відносно іноземця, який ножем поранив товариша. Про це повідомляє пресслужба Київської поліції, пише УНН.

Деталі

Наприкінці минулого року працівники патрульної поліції на вулиці Верхній Вал виявили чоловіка із ножовим пораненням, який втрачав свідомість. Допоки екіпаж надавав першочергову медичну допомогу потерпілому, слідчо-оперативна група шукала місце вчинення злочину та особу, яка його скоїла.

Після проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили обставини події та затримали 55-річного громадянина іншої держави, який перебував в стані алкогольного сп’яніння.

З’ясувалось, що двоє чоловіків деякий час спільно проживали у квартирі знайомого та спільно вживали спиртні напої. Під час застілля між квартирантами виникла сварка, у ході якої зловмисник схопив ножа та вдарив ним у груди своєму опоненту.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та скерували матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом до Подільського суду міста Києва.

Зловмисник до рішення суду перебуватиме під вартою, за скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Додамо

У Харкові правоохоронці викрили у вбивстві чоловіка, який зарізав власну матір. Жінка мешкала разом з 59-річним сином, який має психічні розлади.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі