ukenru
u-kiyevi-suditimut-29-richnogo-vinnichanina-yakiy-z-nozhem-napav-na-tovarisha

У Києві судитимуть 29-річного вінничанина, який з ножем напав на товариша

 • 13480 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Завершилось досудове розслідування у справі 29-річного уродженця Вінниччини, який у Києві поранив товариша ножем. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу відділу комунікації поліції Києва.

"Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт передано до Подільського районного суду. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що подія відбулась у листопаді минулого року. До поліції від лікарів надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка біля хостелу на вулиці Замковецькій. Правоохоронці за декілька годин встановили та затримали 29-річного уродженця Вінниччини, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні злочину.

"Чоловік разом із потерпілим вживали спиртні напої. Коли закінчився алкоголь, молодики вирушили до магазину. Однак по дорозі додому між ними виник конфлікт, у ході якого підозрюваний поранив ножем товариша та втік", - сказав старший слідчий Подільського управління поліції Богдан Злотенко.

Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, на Буковині чоловік зарізав дружину, а потім вбив себе ножем у груди.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП