ukenru
u-kiyevi-masovo-poshiryuyutsya-targani

У Києві масово поширюються таргани

 • 41249 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Таргани швидко поширюються в закладах громадського харчування, приватних квартирах, а також на виробництві. Про це повідомив директор одного з санітарно-профілактичного підприємства Олексій Дьомін в коментарі кореспонденту УНН.

"В основному в закладах громадського харчування, масово в квартирах, на молокозаводах, пивзаводи страждають. Друга за поширенням комаха – немає жодного закладу в Києві, яке б не страждало, не боролося. Якщо із ними не боротися, їх стає тільки більше", - зазначив експерт.

За його словами, окрім естетичної проблеми таргани становлять загрозу здоров'ю людини, викликаючи алергію, астму.

При цьому він додав, що тарганів важко вивести, оскільки завдяки своїй пласкій будові вони швидко пересуваються по вентиляційних отворах і трубах із однієї квартири чи закладу до іншого, а також заносяться із продуктами в заклади харчування.

Нагадаємо, у районі Лос-Анджелеса, США, стався спалах тифу - бактеріального захворювання, розповсюджуваного вошами і блохами.

Внаслідок спалаху чуми на Мадагаскарі загинуло 74 людини. За інформацією Міністерства охорони здоров'я, всього в державі за останні 2 місяці було зареєстровано 805 випадків захворювання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП