ukenru
u-kiyevi-cholovika-suditimut-za-prodazh-zbroyi-z-ato

У Києві чоловіка судитимуть за продаж зброї з АТО

 • 7550 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. До суду скерували обвинувальний акт стосовно чоловіка, викритого на збуті арсеналу зброї з зони проведення АТО. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №5 скеровано до суду обвинувальний акт відносно 33-річного чоловіка, викритого на нелегальному збуті вогнепальної зброї та боєприпасів, привезених з території АТО", – сказано у повідомленні.

У прокуратурі уточнили, що чоловіка затримали 18 вересня 2018 року в місті Баришівка Київської області у ході спецоперації.

"У ході документування злочину був зафіксований факт збуту зловмисником двох реактивних протитанкових гранат, 2 пістолетів-кулеметів "Скорпіон", автомата "АКСУ", 2 гранат Ф-1 та запалів до них. За вказаний арсенал чоловік отримав від покупця близько 100 тисяч гривень", – розповіли у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті ліквідували канал продажу вогнепальної зброї із ЄС

За результатами слідства затриманому оголосили про підозру за ч.1 ст.263 КК України КК України – носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

"03.01.2019 обвинувальний акт скеровано до Баришівського районного суду Київської області для розгляду по суті. Матеріали щодо його співучасників виділені в окреме кримінальне провадження, досудове слідство у якому триває", – йдеться в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, у центрі Києва чоловік вкрав в учасника АТО автомат.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП