ukenru
u-kiyevi-cholovik-vinis-seyf-z-roboti

У Києві чоловік виніс сейф з роботи

 • 15193 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. У столиці чоловік, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, виніс із приміщення магазину металевий ящик із грошима. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Гречка між власником магазину та його працівником сталася бійка.

Поліцейські з’ясували, що, скориставшись відсутністю на роботі хазяїна крамниці, його співробітник викрав із приміщення сейф. Дізнавшись про крадіжку, власник переглянув відео з камер спостереження, де побачив свого робітника, який виносив із магазину металевий ящик.

Після перегляду відеозаписів чоловік вирішив не повідомляти у поліцію про злочин, а натомість самостійно розібратись зі своїм підлеглим. Між чоловіками одразу виник словесний конфлікт, який швидко переріс у бійку.

Зловмисника, який вкрав сейф, затримали. Це – 28-річний місцевий мешканець, котрий раніше не мав проблем із законом.

Розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 статті 185 (Крадіжка) та ч. 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантові, який скоїв крадіжку, загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Тернополі зловмисники винесли з квартири сейф, в якому було 20 грн.

Українські Національні Новини

Київ