ukenru
u-kitayi-vidklikali-rekordni-20-mln-avtomobiliv-u-2017-rotsi-cherez-problemi-z-yakistyu

У Китаї відкликали рекордні 20 млн автомобілів у 2017 році через проблеми з якістю

 • 17330 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Китайські і міжнародні автовиробники відкликали за 2017 рік у КНР рекордні 20 млн автомобілів через виявлені функціональних несправностей і інших проблем з якістю - на 76,8% більше, ніж роком раніше. Про це повідомляє УНН з посиланням на Китайську асоціацію автомобільних виробників.

Серед головних причин вилучення машин - несправні подушки безпеки, дефект двигуна (понад 2,2 млн автомобілів), бракований паливопровід, несправності в ходовій частині, акумуляторі і системі електрики та інші причини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У компанії Nissan проходять обшуки через скандал навколо відсутності кваліфікації у робітників

Найбільш активно в 2017 році на китайському ринку відкликали моделі Volkswagen, SAIC, Chevrolet, Audi, Toyota, Honda, Mercedes-Benz.

В цілому за останні 12 місяців Головне державне управління по контролю якості, інспекції і карантину Китаю оголошувало про відкликання автомобілів понад 250 разів. Як випливає з офіційної статистики, влада КНР почали посилювати вимоги по відношенню до якості пасажирських транспортних засобів із 2013 року, коли щомісячні масштаби вилучення з ринку дефектних транспортних засобів стали збільшуватися. Особлива увага аналітиків привернув вересень минулого року, коли всього за 30 днів автовиробники відкликали в Китаї більше 9,6 млн автомобілів.

Українські Національні Новини

Новини Світу