u-kharkovi-vyruie-nehoda-potuzhnyi-viter-zirvav-dakh-odnoho-z-budynkiv

У Харкові вирує негода: потужний вітер зірвав дах одного з будинків

 • 23227 переглядiв

У Харкові вирує негода. Вітер у місті настільки сильний, що зірвав покрівлю з одного з будинків. Загалом через негоду на Харківщині без світла лишилось майже 2 тисячі споживачів.

У Харкові вирує негода - потужний вітер зірвав дах на одному з будинків міста. Момент руйнування покрівлі на відео зафіксував один з водіїв, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що інцидент трапився на вулиці Одеській. Наразі в Харкові вирує сильний вітер. Також почався мокрий сніг. Через негоду у місті також приспустили прапор.

Про негоду містян попереджував Харківський регіональний центр з  гідрометеорології.

Вранці та вдень 29 листопада по місту та області очікуються пориви південно-східного вітру, 15 - 20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий) 

 - заявили місцеві синоптики. 

Доповнення 

Згідно з даними АТ "Харківобленерго" станом на 12.00 у Харківській області через негоду знеструмлено 1700 споживачів. Зокрема, світло відсутнє у дев’яти населених пунктах на території обслуговування Кегичівського, Дергачівського, Зміївського, Мереф’янського та Богодухівського районів електричних мереж.

Нагадаємо

Нещодавно непогода накрила всю Україну, що призвела до обмеженого або ж повного перекриття руху низкою трас у декількох областях України.

Наразі згідно з даними МВС негода призвела до  12 загиблих і 23 поранених, включаючи дітей; екстрені служби активно реагують на ситуацію.

Водночас сьогодні, 29 листопада, можлива друга хвиля негоди, яка принесе новий циклон. В ДСНС попередили про сильний сніг, ожеледицю та хуртовину в західних областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧерез негоду без світла перебувають 368 населених пунктів в 9 областях, можливий дефіцит електроенергії - енергетики

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Реформи України "глибоко вражають" - Урсула фон дер Ляєн

     • 23793 переглядiв

    Окупанти вдарили по Херсону: виникли перебої з електрикою

     • 27717 переглядiв

    москва віддає своє майбутнє у заставу Пекіну - Столтенберг

     • 25917 переглядiв