ukenru
u-kharkovi-vigrano-tretiy-pospil-dzhekpot-lotereyi-sportprognoz

У Харкові виграно третій поспіль джекпот лотереї “Спортпрогноз”

 • 7079 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. У неділю 30 вересня було зірвано джекпот лотереї ТОТО “Спортпрогноз” у розмірі 230 тис. грн. Про це повідомив оператор державних лотерей “М.С.Л.”, передає УНН.

Головний приз дістався гравцю з Харкова, який правильно спрогнозував результати 12 футбольних матчів.

"Переможний прогноз коштував гравцю 100 грн, а через те, що грав він за системною ставкою, його виграш у результаті перевищив суму джекпоту та склав 237 114 грн", - йдеться у повідомленні.

У “М.С.Л.” нагадали, що це вже третій поспіль джекпот лотереї ТОТО “Спортпрогноз”, який дістається футбольним знавцям з Харкова.

"Перший головний приз цього переможного харківського маршу було виграно 11 вересня 2018 року і його розмір становив 310 тис. грн. Другий джекпот сумою 250 тис. грн підкорився герою 895-го тиражу "Спортпрогноз" 24 вересня, на минулому тижні", - нагадали у компанії.

Також у “М.С.Л.” зазначили, що лотерея ТОТО “Спортпрогноз” — один з найперших брендів “М.С.Л.”, який з’явився ще за радянських часів у 1987 році. За тридцять років розвитку та вдосконалення “Спортпрогноз” залишається єдиною спортивною лотереєю, в якій розігрується джекпот, та, одночасно, лотереєю з найбільшою частотою зриву джекпоту в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство