ukenru
u-kharkovi-chastkove-znestrumlennia-ye-pereboi-u-roboti-transportu-i-vplyv-na-vodopostachannia-miskrada

У Харкові часткове знеструмлення, є перебої у роботі транспорту і вплив на водопостачання - міськрада

 • 18336 переглядiв

У зв'язку з частковим відключенням електроенергії в Харкові деякі маршрути транспорту, включаючи тролейбуси, трамваї та метро, не працюють у звичайному режимі, а деякі абоненти відчувають зниження тиску води та є перебої в роботі світлофорів.

У Харкові часткове знеструмлення, не працює частина маршрутів наземного транспорту, повідомили в Харківській міськраді у вівторок, пише УНН.

Деталі

"У Харкові через часткове знеструмлення не працює частина маршрутів наземного транспорту", - ідеться у повідомленні міськради у Telegram.

Як зазначається, зокрема, без напруги тимчасово кілька ділянок контактної мережі тролейбусів та трамваїв.

"Окрім того, на вимогу оператора системи розподілу електроенергії інтервали руху в метрополітені становлять 20 хвилин", - повідомили в мерії.

"Також через нестачу електроенергії деяким абонентам воду подають зі зниженим тиском. Також у місті частково не працюють світлофори", - зазначили у міськраді.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, зберігається дефіцит електроенергії для 200 тисяч абонентів Харкова. "Погодинні графіки діятимуть і надалі", - вказав він у Telegram.

Водночас, з його слів, тривають всі необхідні роботи для стабілізації ситуації.

Через негоду відключення світла у трьох областях, тимчасово знеструмлювалася шахта, на Харківщині обмеження електропостачання 16.04.24, 10:36 • [views_0]