u-hurtozhytku-na-lvivshchyni-zhorstoko-pobyly-pershokursnykiv-rozpochato-kryminalne-provadzhennia

У гуртожитку на Львівщині жорстоко побили першокурсників: розпочато кримінальне провадження

 • 47083 переглядiв

Старшокурсники побили першокурсників у гуртожитку на Львівщині, в результаті чого поліція порушила кримінальну справу.

В одному з гуртожитків на Львівщині старшокурсники жорстоко побили студентів першого курсу. Після того, як відео інциденту потрапило в соцмережі, на нього відреагували поліцейські, розпочато кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише УНН.

8 грудня під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції Львівщини виявили відео, на якому кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів одного з навчальних закладів, в присутності багатьох очевидців, по черзі завдавали ударів в голову та в ділянку грудей іншим хлопцям, ймовірно, учням-першокурсникам цього ж навчального закладу. При цьому для нанесення ударів старшокурсники використовували боксерську рукавицю,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Як встановили співробітники Золочівського районного відділу поліції, подія сталась у жовтні в гуртожитку професійного училища, розташованого в одному з сіл району.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Усі учасники події встановлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчитель побив учня під час уроку в одній зі шкіл Буковини

Ольга Розгон

Кримінал та НП

    Популярні

    З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень - Генштаб

     • 55321 переглядiв

    Українська ІТ-Армія провела масштабну операцію

     • 46511 переглядiв

    Новини по темі