ukenru
u-gpu-dostatno-dokaziv-dlya-znyattya-nedotorkannosti-z-shistokh-nardepiv-yu-lutsenko

У ГПУ достатньо доказів для зняття недоторканності з шістьох нардепів - Ю.Луценко

 • 10962 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Генеральної прокуратури достатньо доказів для зняття депутатської недоторканності з шістьох народних обранців. Про це в ефірі "5 каналу" "Час Підсумки" заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН

"У нас зібрані достатньо доказів для того, щоб переконати неупереджених депутатів - і тут ключове - неупереджених, в необхідності зняття депутатської недоторканності і продовження досудового слідства. Все це буде супроводжуватися демонстрацією аудіозаписів, відеозаписів, документами. І з моєї точки зору, ні в комітеті, ні у Верховній Раді не має відбутися суд. Має відбутися просто перевірка - є докази ймовірного створення кримінальних правопорушень? Так, вони є. Чи достатні - буде визначати тільки суд", - заявив Ю.Луценко.

Нагадаємо, Ю.Луценко вніс подання на зняття депутатської недоторканності із М.Добкіна.

Як повідомляв УНН, 27 червня голова Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що парламент у четвер наступного пленарного тижня (13 липня — ред.) може розглянути питання позбавлення недоторканності низки народних депутатів за поданням Генеральної прокуратури.

Українські Національні Новини

Політика