ukenru
u-frantsiyi-vyazen-vtik-z-vyaznitsi-za-dopomogoyu-motuzyanikh-skhodiv

У Франції в'язень втік з в'язниці за допомогою мотузяних сходів

 • 11698 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Французька поліція веде пошуки злочинця, який вчинив у неділю втечу з в'язниці "Френ" (департамент Валь-де-Марн). Про це повідомляє УНН із посиланням на радіостанцію France Info.

Як повідомляє видання, ув'язнений зміг перелізти через тюремну стіну за допомогою мотузяних сходів. Попри постріли наглядачів, злочинця не вдалося затримати. За словами співробітників пенітенціарної установи, утікач міг поранити руки об колючий дріт, яким обнесена в'язниця.

Про ув'язненого відомо, що він відбував покарання за крадіжку зі зломом. Раніше він безуспішно намагався втекти із залу суду. За ці злочини він був засуджений до трьох років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Лук’янівського СІЗО втік ув’язнений

Довідка УНН: Тюрма "Френ" вважається однією з найбільших у Франції. При цьому, як відзначають експерти, вона відноситься до одних з найгірших пенітенціарних закладів країни. В'язниця переповнена на 200% (2 тис. ув'язнених на 1 тис. місць). На одного наглядача припадає не менше 100 ув'язнених.

Нагадаємо, Міністр юстиції Франції Ніколь Беллубе звернулася до американської корпорації Google з проханням прибрати зроблені з повітря знімки французьких в’язниць, які в даний момент доступні у сервісах Google Maps і Google Earth.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП