u-filmi-barbi-aktorka-issa-rey-zyavilas-u-kultoviy-pizhami-z-piryam-ukrayinskogo-brendu-sleeper

У фільмі “Барбі” акторка Ісса Рей з’явилась у культовій піжамі з пір’ям українського бренду Sleeper

 • 658427 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Під час зйомок довгоочікуваного фільму “Барбі” американська акторка Ісса Рей була помічена в Комплекті Party Pajamas з подвійним пір’ям від українського бренду Sleeper, передає УНН із посиланням на Sleeper.

Деталі

Як повідомили у Sleeper, для зйомок однієї зі сцен фільму костюмери обрали для Ісси комплект Party Pajamas, який додав характерного стилю героїні, яку зіграла акторка — Барбі-президент. Культова піжама із пір’ям відома своїм вишуканим та зручним дизайном, що зробило її популярною серед знаменитостей та поціновувачів моди.

"Піжама виготовлена з м’якої віскози, має еластичний пояс і перламутрові гудзики. Вільна посадка та пір’я, що відстібається, додають елегантності та грайливості до комплекту та роблять піжаму чудовим варіантом як для повсякденних образів, так і особливих виходів", - додали у Sleeper.

Доповнення

Як писав УНН, культова піжама з пір'ям здобула славу і серед знаменитостей та поціновувачів моди.

"Комплект Party Pajamas підкорив серця багатьох ікон стилю та знаменитостей, зокрема таких як Кейт Мосс, Сьюкі Вотерхаус, Алекса Чанг, Кендалл Дженнер, Лена Данем, Кортні Кардашьян, Аня-Тейлор Джой, Єва Чен, Періс Хілтон та інших муз Sleeper. Знакова річ бренду з’являлась на екранах у серіалах “І просто так”, “Емілі в Парижі” та “Герцогиня”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

20 липня 2023 року українські глядачі зможуть насолодитись фільмом “Барбі” із Марго Роббі та Райаном Гослінгом. У захопливій історії головні герої Барбі та Кен покидають світ ляльок, щоб пережити пригоди у "реальному житті".

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    У Грузії за кілька годин сталися два землетруси

     • 318545 переглядiв