ukenru
u-dps-viznali-scho-ostanni-pivtora-roku-podatki-fk-dinamo-ne-pereviryali

У ДПС визнали, що останні півтора року податки ФК “Динамо” не перевіряли

 • 13001 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Співробітники Державної податкової служби України (раніше - ДФС) востаннє перевіряли ТОВ ФК "Динамо Київ" понад півтора роки тому. Про це відомство повідомило у відповідь на запит УНН.

Йдеться, зокрема, про документальну перевірку юридичної особи ФК. Вона була проведена у період з 1 січня 2017 року по 30 червня 2018 року, уточнили в ДПС.

Разом з тим, надати інформацію про результати перевірки "Динамо Київ" у податковій відмовилися. Вказали, що не можуть розголошувати відомості про платника податків без його письмової згоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичне "Динамо" може повторити долю "Манчестер Сіті"

Питання про те, чи буде ДПС реагувати на мінімальні офіційні заробітки футболіств столичного клубу, податківці залишили без відповіді.

Нагадаємо, раніше низка ЗМІ опублікували зарплатні відомості ФК “Динамо”. Документи засвідчили, що офіційні гонорари гравців клубу становлять в середньому до 30 000 грн на місяць. В той час, реальні та перераховані з офшорної компанії – десятки тисяч євро. 

У такій схемі “офшорного фінасування” експерти вбачають мінімізацію податкового навантаження. І за оцінками окремих з них, за 5 років “Динамо” могло не доплатити в бюджет країни поняд 400 млн грн

Українські Національні Новини

Спорт