ukenru
u-dniprorudnomu-okupanti-zakhopili-viddilennya-politsiyi-y-vidkrili-tam-svoyu-militsiyu-ova

У Дніпрорудному окупанти захопили відділення поліції й відкрили там свою “міліцію” – ОВА

 • 269303 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. У тимчасово окупованому Дніпрорудному на Запоріжжі рашисти зайняли місцеве відділення поліції, на базі якого відкрили у місті свою “міліцію”, а також представили свого головного поліцая — Костянтина Лисенка. Про це УНН повідомляє з посиланням на Запорізьку обласну військову адміністрацію.

Цитата

"У Дніпрорудному російські окупанти зайняли місцеве відділення поліції, на базі якого відкрили у місті свою “міліцію”, а також презентували свого головного поліцая - Костянтина Лисенка", - йдеться в повідомленні.

Додамо

"Серед колаборантів - і представники сфери освіти. Так, незважаючи на те, що відповідно до рішення голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха, канікули у школах тимчасово окупованого Мелітополя мають тривати до 1 травня, росіяни намагаються організувати навчальний процес і відзвітувати для російських ЗМІ про успіхи", - зазначається в повідомленні.

Так, директорка промислово-економічного технікуму Олена Шапурова, наслідуючи терористичні методи окупантів, залякує батьків та учнів, погрожує їм виключенням, а педагогів схиляє до співпраці, обіцяючи нарахування зарплати з 1 квітня.

"Щодо Запоріжжя, то у соціальній мережі "Фейсбук" від імені командира 6 окремого стрілецького батальйону масово розповсюджуються фейкові друковані листівки. У них йдеться про потреби підрозділу, вказано контактні дані та номер картки "начебто волонтера", який збирає допомогу. Наголошуємо, що інформація, що міститься у цих листівках, є шахрайською, адже стрілецький батальйон про подібну допомогу не просить", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

В окупованій Каховці працюватиме "воєнна поліція" рашистів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП