ukenru
u-dnipri-pratsivnitsya-banku-privlasnila-ponad-19-mln-griven-vkladnikiv

У Дніпрі працівниця банку привласнила понад 19 млн гривень вкладників

 • 18557 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. У Дніпрі судитимуть працівницю банку, яка привласнила гроші вкладників на суму понад 19 млн гривень та розпорядилась вказаними коштами на власний розсуд. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Дніпропетровської області.

"…направлено до суду обвинувальний акт відносно менеджера одного з комерційних банків за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 та ч.4 ст.358 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах; використання завідомо підробленого документа)", - сказано у повідомленні.

За версією слідства, вказана особа на підставі завідомо підроблених офіційних документів – довіреностей на розпорядження депозитними рахунками, нібито виданими останній їх власниками, привласнила грошові кошти 5 громадян-вкладників банку на загальну суму понад 19,3 млн грн. У подальшому зловмисниця розпорядилась вказаними коштами на власний розсуд.

В ході досудового розслідування завдані збитки відшкодовано у повному обсязі. Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Нагадаємо, на Рівненщині викрили працівницю одного із столичних банків, яка продавала третім особам конфіденційну інформацію клієнтів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП