u-chykaho-propalestynski-protestuvalnyky-zitknulysia-z-politsiieiu-bilia-konsulstva-izrailiu

У Чикаго пропалестинські протестувальники зіткнулися з поліцією біля консульства Ізраїля

 • 9931 переглядiв

Біля консульства Ізраїлю в Чикаго відбулися зіткнення між пропалестинськими демонстрантами та поліцією. Кілька осіб заарештовано, включаючи трьох журналістів, поліція посилила заходи безпеки.

Пропалестинські демонстранти, зібравшись перед ізраїльським консульством у Чикаго, атакували поліцейський кордон. Поліція провела арешти, серед затриманих - троє журналістів. Повідомляє УНН з посиланням на Ассошіейтед Прес та Анадолу.

Деталі

Після сутичок із поліцією під час протесту, що розпочався біля будівлі ізраїльського консульства та перекинувся на прилеглі вулиці, у Чикаго заарештовано кілька людей.

Контекст

Мітингувальники закликали Сполучені Штати припинити підтримку Ізраїлю. Десятки людей поблизу ізраїльського консульства в Чикаго вимагали негайного припинення вогню в секторі Газа.

Поліцейське управління Чикаго посилило заходи безпеки в цьому районі, направивши велику кількість поліцейських, озброєних кийками, і офіцерів у шоломах для придушення заворушень.

Напруженість швидко зросла, проте поліція заарештувала і відтіснила протестувальників, конфіскувавши їхні плакати і прапори.

Під час заходу було заарештовано кількох людей, зокрема трьох журналістів.

- передає Anadolu Agency.

Також повідомляють, що тринадцять осіб було заарештовано під час протестів у понеділок, - більшість із них були пов'язані з "короткочасним порушенням" огорожі безпеки "в межах видимості та чутності United Center".

Нагадаємо

У Чикаго розпочався з'їзд Демократів, де Гарріс і Волз приймуть номінацію на вибори. Гарріс несподівано виступила перед делегатами, порушивши традицію і закликавши до єдності.

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    російський "шахед" знову залетів у білорусь - "Гаюн"

     • 9546 переглядiв

    Обстрілів у Харкові поменшало - Терехов

     • 14500 переглядiв

    У Каліфорнії прогнозують сніг у серпні вперше за 20 років

     • 9404 переглядiв

    На Дніпропетровщині збили ворожий "шахед"

     • 13199 переглядiв