ukenru
u-chetver-rada-progolosuye-za-zakriplennya-vitannya-slava-ukrayini-u-statutakh-zsu

У четвер Рада проголосує за закріплення вітання "Слава Україні" у статутах ЗСУ

 • 6299 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. У четвер Верховна Рада України повинна розглянути у другому читанні законопроект щодо внесення змін до статутів ЗСУ відносно вітання "Слава Україні". Про це під час засідання погоджувальної ради заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Вже готовий до розгляду проект закону про внесення змін до статутів ЗСУ. Йдеться про вітання "Слава Україні" і ми мали свою законодавчу логіку, щоб розглянути його у другому читанні. Комітет провів якісну роботу – було внесено 44 правки і тільки одна з них була відхилена. Ми зможемо в четвер розглядати цей закон у другому читанні", - повідомив А.Парубій.

Як повідомляв УНН, Верховна Рада планує законодавчо закріпити вітання "Слава Україні" у Збройних силах. Парламентарі 283 голосами підтримали у першому читанні відповідний законопроект.

Нагадаємо, 24 серпня на параді з нагоди Дня Незалежності вперше офіційно прозвучало нове військове привітання “Слава Україні!” — “Героям слава!”.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко назвав "Слава Україні! Героям слава!" національним гаслом і заявив, що ворогів корчить від нього, як чортів від ладана.

Українські Національні Новини

Політика