ukenru
u-chernivtsyakh-pyaniy-vodiy-rozbiv-devyat-avtomobiliv

У Чернівцях п'яний водій розбив дев'ять автомобілів

 • 8490 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Водій скоїв наїзд на паркан та дев'ять автомобілів у Чернівцях. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Чернівецької області, передає УНН.

"Сьогодні на службу "102" надійшло повідомлення про ДТП зі скриттям. Як з'ясувалось, водій автомобіля марки Lada 2107 порушив вимоги дорожнього знаку, не дотримався бокового інтервалу та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Volkswagen Jetta", - йдеться в повідомленні.

Однак водій продовжив рух та зіткнувся з автомобілями марок Mercedes Benz та Nisan Teana. А потім скоїв наїзд на паркан, а далі - на автомобіль марки Nissan Note. Опісля - на автомобіль Subaru Forester, у результаті чого той зіткнувся з припаркованим автомобілем Citroen. Потім водій продовжив рух та наїхав на автомобіль Lada 210995-20, опісля - на автомобіль Volkswagen Transporter, внаслідок чого він зіткнувся з іншим припаркованим Volkswagen Тransporter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі позашляховик протаранив огорожу та вилетів на тротуар

"Після вчиненого ДТП водій зник з місця. Патрульні розпочали пошуки водія та виявили його. Під час спілкування в чоловіка помітили ознаки сп’яніння. Результат виявився позитивний - 1.79 проміле. Також у громадянина було відсутнє водійське посвідчення", - зазначили у патрульній поліції.

На водія склали адмінпротоколи за ст.130 КупАП (керування автомобілем в стані сп’яніння), ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), а також винесли постанову за ч.2 ст. 126 КупАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Нагадаємо, патрульні поліцейські Полтави зупинили водія, вміст алкоголю у крові якого перевищував допустиму норму в понад 21 раз. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП