ukenru
u-cherkasakh-vilucheno-partiyu-kontrafaktnogo-palnogo-na-2-mln-grn

У Черкасах вилучено партію контрафактного пального на 2 млн грн

 • 10038 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області виявили дві незаконні АЗС та вилучили велику партію підакцизних товарів вартістю майже 2 мільйони гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби України.

Згідно із повідомленням, в рамках проведення операції "Акциз-2019" співробітниками фіскальної служби було встановлено місцеве підприємство, яке здійснювало на двох власних АЗС у місті Черкаси зберігання і реалізацію пально-мастильних матеріалів (дизельне пальне, бензин, скраплений газ) без необхідних дозвільних документів.

"За результатами оглядів,проведених на вказаних АЗС, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання більше 15 тонн бензину марки А-92, майже 20 тонн бензину марки А-95, більше 28 тонн дизельного пального та понад 13 тонн скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю майже 2 мільйони гривень", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що стосовно директора вказаного підприємства складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст. 164 КУпАП. Йому загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Раніше УНН повідомляв, що на Київщині вилучили близько 500 тонн контрафактних нафтопродуктів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП