u-bilorusi-hromadianyna-nimechchyny-zasudzheno-do-straty

У білорусі громадянина Німеччини засуджено до страти

 • 12281 переглядiв

мінський обласний суд засудив 30-річного німця Ріко Крієгера до смертної кари за низку звинувачень. Крієгер раніше працював військовим лікарем та фахівцем із безпеки у відділі Держдепу США в Берліні.

Наприкінці червня громадянина Німеччини Ріко Крієгера (Rico Krieger) було засуджено до страти Мінським обласним судом. Про це повідомляє моніторинговий телеграм-канал "Беларускі Гаюн", пише УНН.

Деталі

Чоловіка звинуватили за статтями: "незаконні дії щодо вогнепальної зброї", "приведення в непридатність транспорту чи шляхів сполучення", "створення чи участь у "екстремістському" формуванні", "агентурна діяльність", "найманство" та "акт тероризму".

Відомо, що в Німеччині у чоловіка залишилася неповнолітня дитина. Також зазначимо, що на цей час невідомо, чи був вирок оскаржений, чи опротестований, і чи він набрав законної сили,

- йдеться у повідомленні.

За даними правозахисників, вирок було винесено 24 червня 2024 р. Ріко Крієгеру 30 років, він був військовим лікарем німецького Червоного Хреста, а раніше працював фахівцем із безпеки у відділі Держдепу США у Берліні.

Нагадаємо

Суд рф засудив журналіста Евана Гершковича до 16 років колонії за звинуваченням у шпигунстві. США вважають затримання неправомірним і можливо планують обмін на російського ув'язненого.

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У білорусі громадянина Німеччини засуджено до страти

     • 12281 переглядiв

    Meta не випускатиме у ЄС свою мультимодальну модель ШІ

     • 10811 переглядiв