u-bielhorodi-vidpratsiuvala-ppo-znyshcheno-17-vampiriv-poraneno-deviatokh-osib

У Бєлгороді відпрацювала ППО: знищено 17 "Вампірів", поранено дев'ятьох осіб

 • 22196 переглядiв

У бєлгороді ППО знищили 17 ракет "Вампір", але 9 осіб дістали поранення, одна з них у важкому стані, пошкоджено квартири, будинки, фасад школи та автомобілі.

У російському бєлгороді та бєлгородській області сьогодні знову були прильоти. У Міноборони рф відзвітували про 17 збитих реактивних снарядів типу "Вампір". А місцевий губернатор В'ячеслав гладков повідомив, що в регіоні постраждали щонайменше 9 осіб, передає УНН.

Один чоловік у важкому стані - у нього проникаюче поранення грудної клітки та наскрізне поранення стопи. У його доньки - баротравма. Бригадою швидкої обох постраждалих доправили в обласну клінічну лікарню, де лікарі надають їм усю необхідну медичну допомогу. Семеро людей - шестеро чоловіків і одна жінка - доставлені в міську лікарню №2 з осколковими пораненнями різних частин тіла і баротравмами. Усім їм надаємо кваліфіковану медичну допомогу. ⠀

- написав Гладков у телеграм.

Деталі

За даними влади, по місту запустили близько 10 ракет. Водночас у Міноборони рф повідомили, що ППО знищили 17 реактивних снарядів системи залпового вогню RM-70 "Вампір".

близько 16.00 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку по об'єктах на території російської федерації із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір". Черговими засобами ППО сімнадцять реактивних снарядів знищено над Бєлгородською областю.

- заявили в міноборони рф.

Гладков також повідомив, що в самому Бєлгороді без вікон залишилися 13 квартир у 8 багатоповерхівках. Крім того, було пошкоджено 3 приватні будинки, і фасад місцевої школи.

Також повідомлялося, що в місті через приліт спалахнуло авто. За уточненням від Гладкова під час обстрілу було пошкоджено осколками ще два автомобілі.

Губернатор Белгорода зазначив, що пошкодження будинком є і в районі.

Додатково

Трохи згодом російське військове відомство поінформувало про те, що їх атакували ще й безпілотник.

А близько 18:34 у Бєлгороді пролунала сирена ракетної небезпеки.

россияне почувствовали реальность войны из-за событий в белгороде - Буданов31.03.2024, 13:21

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили ППО знищили ворожу ракету Х-59 над Криворізьким районом

     • 25577 переглядiв