u-2024-rotsi-pislia-prezydentskykh-vyboriv-u-rosii-mozhlyva-totalna-mobilizatsiia-danilov

У 2024 році після президентських виборів у росії можлива тотальна мобілізація - Данілов

 • 3853 переглядiв

РНБО попереджає, що росія може готуватися до проведення тотальної мобілізації наступного року, оскільки кремль готується до тривалої війни.

Економіка росії все більше переходить на військові рейки, і після 2024 року в країні можлива тотальна мобілізація. Про це під час виступу на форумі Halifax International Security Forum заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

Він сказав, що однією зі стратегічних цілей росії є знищення держави Україна та поглинання українського етносу в рамках "руського миру".

кремль не збирається відмовлятися від цієї мети, готується до тривалої війни. росія змогла адаптуватися й постійно вливає кошти в оборонну сферу. росія виявилась стійкішою до західних санкцій, ніж очікувалось. Економіка країни все більше переходить на військові рейки. Можлива тотальна мобілізація після президентських виборів 2024 року.

- секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

Також секретар РНБО звернув увагу на те, що президентські вибори в рф 17 березня наступного року стануть "знаковою датою" для Кремля, оскільки після них путін очікувано піде на наступний термін і це укріпить діючий владний режим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов: якщо хоча б один білоруський солдат перетне кордон з Україною, він буде знищений

Анастасія Рябоконь

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві рекордно довго не було морозів

     • 25885 переглядiв

    Пункти незламності по Україні відкрили на майже 80%

     • 4016 переглядiв