ukenru
twitter-poperedzhatime-pro-tviti-z-dezinformatsiyeyu-pro-viynu-v-ukrayini

Twitter попереджатиме про твіти з дезінформацією про війну в Україні

 • 108492 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. У соцмережі Twitter з’являться попереджувальні сповіщення перед сумнівним вмістом твіту на тему війни в Україні. Також компанія обмежить поширення заяв, опублікованих гуманітарними групами або іншими надійними джерелами, повідомляє УНН з посиланням на заяву компанії.

Деталі

Як повідомляє Twitter, нові попередження сповіщатимуть користувачів про те, що твіт порушив правила соцмережі, але все одно дозволять людям переглядати та коментувати. Платформа не буде посилювати або рекомендувати такі твіти, а ретвіти також будуть вимкнені.

Окрім того, компанія стежитиме та додаватиме мітки насамперед до оманливих твітів з високопрофільних облікових записів, таких як облікові записи державних медіа, підтверджені офіційні облікові записи уряду. Також пріоритетом буде вміст, який може завдати шкоди людям на місцях.

Посилення боротьби з дезінформацією навколо повномасштабного вторгнення росії в Україну є частиною нової політики, яка визначає, як Twitter буде підходити до дезінформації під час криз.

У компанії відзначають, що планують оновити та розширити політику, щоб включити додаткові форми кризи.

Раніше

Twitter обмежив доступ до облікових записів російського уряду, щоб зменшити вплив офіційної пропаганди рф в соцмережі.

Українські Національні Новини

Суспільство