tsyklon-zmishchuietsia-na-pivnich-likvidatsiia-naslidkiv-snihopadu-prodovzhuietsia

Циклон зміщується на північ, ліквідація наслідків снігопаду продовжується

 • 25429 переглядiв

Наслідки негоди, яка супроводжувалася снігопадом, досі ліквідовують у низці областей на півдні та у центральній частині України, при цьому епіцентр циклону зміщується на північ. Про це повідомили у ДСНС України, пише УНН.

Епіцентр циклону зміщується на північ

- повідомили у ДСНС України.

Деталі

Як повідомляється, на 14 годину понеділка, 27 листопада, за інформацією Укравтодору, проїзд на дорогах загального користування було забезпечено.

Однак, досі перекрито рух транспорту на 12 автодорогах: у Миколаївській (8), Одеській (3) та Кіровоградській (1) областях. При цьому на автодорогах заборонено рух великовагових транспортних засобів у Миколаївській (1), Черкаській (3), Одеській (1), Кіровоградській (1).

На території України поменшало знеструмлених міст та сіл - досі без світла були 1638 населених пунктів в 17 областях.

Підрозділи ДСНС відбуксирували 1130 транспортних засобів, прибрали 164 дерева. 

Одещина:

Підрозділи ДСНС залучались 216 разів, відбуксировано 533 авто. Прибрано 44 дерева, надано допомогу 1 тис. 658 особам, з них 117 дітям. Встановлено 1 пересувний пункт обігріву.

Черкащина

Відбуксировано 60 авто, прибрано 25 дерев, 1 білборд. Підрозділом ДСНС встановлено пересувний пункт обігріву. 

Кіровоградщина

Поблизу села Велика Виска Новоукраїнського району ліквідовано затор, протяжністю 2 км. На узбіччі стоять 30 вантажних автомобілів. Відбуксировано 204 авто, прибрано 41 дерево, надано допомогу 310 особам. Розгорнуто 4 пункти обігріву.

Миколаївщина

Підрозділи ДСНС залучалися 58 разів, відбуксировано 108 автомобілів, прибрано 17 дерев.  Додатково залучений шнекороторний снігоочіщувач ДСНС.

За інформацією Нацполіції у місцях тимчасового відстою на території Дніпропетровської, Одеської, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської та Київської областей знаходиться близько 1735 вантажних транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода в Україні: на Одещині постраждали 13 людей, без світла частково понад 1800 населених пунктів

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі