tsvk-provela-zherebkuvannya-partiy-schodo-efirnogo-chasu-dlya-agitatsiyi

ЦВК провела жеребкування партій щодо ефірного часу для агітації

 • 5876 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Центральна виборча комісія ухвалила постанову про проведення політичними партіями та кандидатами у народні депутати передвиборної агітації коштом держбюджету, а також провела жеребкування щодо черговості надання їм ефірного часу для цього. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ЦВК.

Так, на своєму засіданні Комісія ухвалила постанову "Про деякі питання організаційного та фінансового забезпечення проведення політичними партіями, кандидати в народні депутати України від яких зареєстровані в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, кандидатами в народні депутати України, зареєстрованими в одномандатних виборчих округах, передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року".

Цим рішенням, зокрема, встановлено, що на замовлення ЦВК надання ефірного часу для проведення передвиборної агітації політичними партіями, кандидати в народні депутати від яких зареєстровані в ЗБВО, здійснює Національна суспільна телерадіокомпанія України:

на загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення – загальним обсягом по 60 хвилин у два етапи – двома рівними частинами по 30 хвилин;

на загальнонаціональному каналі Суспільного радіо – загальним обсягом по 60 хвилин у два етапи – двома рівними частинами по 30 хвилин.

Крім того, у режимі засідання Комісії відбулися жеребкування щодо черговості надання політичним партіям, кандидати у нардепи від яких зареєстровані у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, ефірного часу для проведення передвиборної агітації на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення та суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України коштом і в межах коштів держбюджету, виділених на підготовку та проведення позачергових парламентських виборів.

Після перерви в засіданні ЦВК затвердила результати цих жеребкувань.

Нагадаємо, раніше у ЦВК повідомляли, коли партії та кандидати в депутати можуть розпочати агітацію.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 55 тисяч вступників пройшли ЄВІ з іноземної мови

     • 11305 переглядiв

    США засудили обстріл автомобіля з медиками на Донбасі

     • 7721 переглядiв