ukenru
tsvk-poobitsyala-opratsyuvati-propozitsiyi-ekspertiv-do-poryadku-zmini-mistsya-golosuvannya

ЦВК пообіцяла опрацювати пропозиції експертів до порядку зміни місця голосування

 • 9963 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Центральна виборча комісія за тиждень отримала низку пропозицій від експертів до проекту Порядку тимчасової зміни місця голосування і найближчим часом визначиться щодо їх врахування. Про це УНН повідомили у пресслужбі ЦВК.

"17 жовтня ЦВК на своєму вебсайті оприлюднила підготовлений Службою розпорядника Державного реєстру виборців проєкт Порядку тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси", - зазначили у Комісії.

Як зазначається, також було запропоновано всім небайдужим до суспільних процесів у нашій державі долучитися до опрацювання цього документу та надати свої пропозиції і зауваження до нього до 23 жовтня включно.

"За цей час до ЦВК надійшла низка різноманітних пропозицій", - повідомили у ЦВК.

Комісія подякувала всім представникам громадських організацій, експертного середовища та окремим громадянам за пропозиції. "Окремо слід відзначити Громадянську мережу ОПОРА, яка постійно бере активну участь у виборчих процесах в Україні, за надання свого бачення спрощення зазначеної процедури для виборців", - додали у Центрвиборчкомі.

"Комісія найближчим часом узагальнить, обговорить всі надіслані пропозиції та визначиться щодо їх врахування", - підсумували у ЦВК.

Нагадаємо, у ЦВК хочуть розширити цілі використання персональних даних виборців.

Українські Національні Новини

Політика