ukenru
tsvk-dozvolila-viborchiy-komisiyi-na-polyarniy-stantsiyi-vigotoviti-byuleteni-dlya-parlamentskikh-viboriv

ЦВК дозволила виборчій комісії на полярній станції виготовити бюлетені для парламентських виборів

 • 7863 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Центральна виборча комісія надала дозвіл дільничній виборчій комісії спеціальної виборчої дільниці, утвореної на полярній станції України, виготовити виборчі бюлетені з виборів народних депутатів України для голосування на позачергових парламентських виборах, призначених на 21 липня. Про це повідомила прес-служба ЦВК, передає УНН.

Так, розглянувши відповідне подання, Комісія надала дозвіл дільничній виборчій комісії спеціальної виборчої дільниці № 801052 ОВО № 223, утвореної на полярній станції України, виготовити виборчі бюлетені з виборів народних депутатів України для голосування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня в кількості, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, включених до списку виборців на цій виборчій дільниці, а саме:

для голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі за формою і текстом згідно з додатком 1 до постанови ЦВК від 26 червня 2019 року № 1345 – 13 виборчих бюлетенів;

для голосування в ОВО № 223 за формою і текстом згідно з додатком 199 до постанови ЦВК від 26 червня 2019 року № 1346 – 13 виборчих бюлетенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК показала бюлетені на вибори до Ради 

Нагадаємо, ЦВК передала дільничним виборчим комісіям закордонних виборчих дільниць виборчі бюлетені з позачергових парламентських виборів. 

Крім того, з 14 липня вже розпочалося завезення бюлетенів на окружні виборчі дільниці.

Українські Національні Новини

Політика