tsukerberg-ta-mask-smertelno-seryozno-stavlyatsya-do-boyu-v-klittsi-prezident-ufc

Цукерберг та Маск "смертельно серйозно" ставляться до бою в клітці - президент UFC

 • 727440 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Президент Ultimate Fighting Championship (UFC) Дана Вайт розповів про свої переговори з керівниками Twitter і Meta, під час яких обговорювалась можливість проведення бою між ними. Ці два мільярдери виявили зацікавленість у такому протистоянні і повідомили про це на своїх соціальних медіа-платформах - Twitter і Instagram. Повідомляє Sky News, передає УНН.

Деталі

Дана Вайт заявив, що Марк Цукерберг і Ілон Маск дуже серйозно налаштовані на цей бій у клітці. Вайт відзначив, що цей поєдинок може навіть перевершити за доходами та глядацьким інтересом боксерський поєдинок між Флойдом Мейвезером і Коліном Макгрегором у 2017 році, який мав мільйонну аудиторію в США.

Промоутер і президент UFC поділився цими подробицями у розмові з TMZ Live, де він сказав, що обидва бізнесмена дуже серйозно ставляться до цього виклику.

"Обидва хлопці абсолютно смертельно серйозні щодо цього", - сказав він.

Нагадаємо

Ілон Маск викликав Марка Цукерберга до бою в клітці у своєму твіті, відповідаючи на повідомлення про нову соціальну медіа-платформу Meta, яка має конкурувати з Twitter. Цей виклик вразив Цукерберга, і він опублікував скріншот твіту Маска у своєму Instagram зі словами "надішліть мені місцезнаходження".

Місцем проведення бою, запропонованим Ілоном Маском, було обрано октагон у Лас-Вегасі, де зазвичай проходять змагання UFC. Відповідник Meta не заперечив можливість такого бою, лише заявив, що немає що додати до цієї ситуації.

Марк Цукерберг, який є молодшим за Маска, є активним учасником тренувань джиу-джитсу, тоді як Маск зізнавався, що тренується рідко. Такі деталі підкреслюють зацікавленість обох боків у проведенні цього бою.

Маск також поділився фотографіями, на яких він отримує медалі на турнірі з джиу-джитсу, який відбувся на початку цього року.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україну повернули тіла 51 полеглого захисника

     • 642785 переглядiв