ukenru
truba-vidmovivsya-priznachati-27-podanikh-komisiyeyu-kandidativ-na-kerivni-posadi-u-dbr

Труба відмовився призначати 27 поданих комісією кандидатів на керівні посади у ДБР

 • 14127 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Голова Державного бюро розслідувань Роман Труба вирішив відмовити зовнішній конкурсній комісії щодо розгляду питання призначення 27 осіб на керівні посади у ДБР. Про це він заявив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Комісія на засідання 18 липня цього року приймає рішення про знищення результатів поліграфу. Я тричі звертався до зовнішньої комісії надати результати поліграфу, а також акт про знищення цих результатів – мені було відмовлено у наданні будь-яких матеріалів і в першу чергу акту про знищення цього дослідження", - повідомив Труба.

Він додав, що виходячи з цього, ним було прийнято рішення щодо відмови розглядати кандидатури 27 осіб на призначення на посади у ДБР.

"Я як директор ДБР не можу оцінити особисті та моральні якості кандидатів – саме без результатів психо-фізиологічного дослідження…. У ЗМІ є багато інформації критичного характеру щодо кандидатів, деякі кандидати є фігурантами журналістських розслідувань… Я сьогодні прийняв рішення відмовити конкурсній комісії в розгляді питання про призначення 27 осіб на керівні посади (у ДБР – ред.). Я повертаю всі подання конкурсній комісії", - повідомив Труба.

Нагадаємо, конкурсна комісія визначила 53 переможців на посади до управлінь ДБР.

Українські Національні Новини

Політика