ukenru
troye-tenisistok-predstavlyat-ukrayinu-v-osnovniy-sittsi-bnp-paribas-open

Троє тенісисток представлять Україну в основній сітці "BNP Paribas Open"

 • 12552 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Три представниці України - Еліна Світоліна, Леся Цуренко та Катерина Бондаренко, стартуватимуть в основній сітці найпрестижнішого турніру WTA Premier Mandatory - "BNP Paribas Open", що відбудеться в Індіан-Веллс (США), інформує УНН з посиланням на Тенісний портал України.

Е.Світоліна, посіяна під 10 номером, вступить у боротьбу з другого раунду, де її суперницею буде переможниця зустрічі між іншою українкою Катериною Бондаренко і представницею Китаю Цян Ван.

Натомість Л.Цуренко в стартовому матчі битиметься з однією із переможниць кваліфікаційного турніру, яка визначиться пізніше.

Примітно, що Е.Світоліна, найкращим результатом якої на турнірі є четверте коло у 2015 році, зіграє в Індіан-Веллсі в п'ятий раз.

У свою чергу, К.Бондаренко приїхала до Каліфорнії вже в сьомий раз. У минулому сезоні К.Бондаренко показала свій кращий результат на даному турнірі, поступившись в четвертому колі майбутньої фіналістці Серені Вільямс.

Як повідомляв УНН, ще одна українка Катерина Козлова завершила виступи на Індіан-Веллс у першому раунді кваліфікаційного турніру.

Українські Національні Новини

Спорт