ukenru
trokh-cholovikiv-suditimut-za-sprobu-vbivstva-politseyskikh

Трьох чоловіків судитимуть за спробу вбивства поліцейських

 • 10896 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. На Київщині судитимуть трьох чоловіків за спробу вбивства правоохоронців Броварського відділу поліції. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Зловмисники обвинувачуються у тому, що у жовтні 2016 року, перебуваючи на літній терасі нічного клубу в м. Бровари, та будучи у стані алкогольного сп’яніння, з особливою зухвалістю та за попередньою змовою, почали бити правоохоронців.

Крім того, один із хуліганів почав наносити начальнику відділення Броварської поліції ножові поранення в життєво важливі органи, та побачивши, що правоохоронець подає ознаки життя, наніс ще один удар ногою в область голови, після чого останній втратив свідомість.

Дії двох зловмисників кваліфіковано за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України, а третього – ч.2 ст.15, п.7 ч.2 ст.115 (закінчений замах на умисне вбивство) та ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України.

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років за вчинення хуліганства, та позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі за вчинення умисного вбивства.

Як повідомляв УНН, росіянку арештували у справі про вбивство посла РФ у Туреччині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП