ukenru
tretii-nomer-khamas-marvan-issa-buv-ubytyi-pid-chas-izrailskoi-viiskovoi-operatsii

Третій номер ХАМАС Марван Ісса був убитий під час ізраїльської військової операції

 • 21474 переглядiв

Третього за значимістю лідера бойового крила ХАМАС Марвана Іссу було вбито під час ізраїльської військової операції минулого тижня.

Ізраїльські військові минулого тижня ліквідували одного з лідерів бойового крила угруповання ХАМАС Марвана Іссу. Інформацію підтвердив Джейк Салліван, радник із національної безпеки президента США Джо Байдена на пресбрифінгу, передає УНН.

Третю людину в ієрархії ХАМАС Марвана Іссу було вбито під час ізраїльської операції минулого тижня. Решта вищих керівників ховаються, ймовірно, глибоко в мережі тунелів ХАМАС, але правосуддя наздожене і їх

- сказав Салліван під час брифінгу.

Перед пресконференцією в понеділок президент США Джо Байден і прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу вперше з 15 лютого поговорили телефоном, - розмова була присвячена ситуації в місті Рафах у секторі Газа і гуманітарній допомозі місцевому населенню.

Доповнення

США хочуть запобігти наземному наступу Ізраїлю в Рафасі, - радник із національної безпеки Джейк Салліван повідомив, що Байден попросив Нетаньяху надіслати до Вашингтона найближчими днями групу представників військових, спецслужб і фахівців із гуманітарної допомоги, щоб обговорити можливі альтернативи. Нетаньяху погодився відправити таку команду.

Ердоган привітав путіна з "перемогою" і запропонував поновлення переговорів рф з Україною19.03.24, 02:04 • [views_0]

Ігор Тележніков

Новини Світу