trampu-ne-dozvolyly-vyklykaty-do-sudu-chleniv-spetskomitetu-advokaty-dumaiut-nad-nastupnym-krokom

Трампу не дозволили викликати до суду членів спецкомітету: адвокати думають над наступним кроком

 • 22005 переглядiв

Федеральний суддя відмовив адвокатам Трампа у можливості викликати до суду членів Спеціального комітету Палати представників у справі про вибори 2020 року.

Федеральний суддя, який розглядає справу про вибори 2020 року проти колишнього президента Дональда Трампа, відхилив запит його юристів щодо дозволу викликати до суду членів спеціального комітету Палати представників та інших осіб для надання доказів у майбутньому судовому процесі. Про це повідомляє CBS News, пише УНН.

Деталі

Суддя Таня Чуткан у понеділок відхилила прохання Трампа після того, як його адвокати звернулися до суду в жовтні з проханням затвердити повістки для документів від Національного управління архівів і документації, Комітету адміністрації Палати представників Бенні Томпсона, голови Палати представників від Демократичної партії у справі 6 січня.

Адвокати Трампа стверджують, що бракує записів із нині розпущеного комітету, які вони хотіли б підготувати до суду. Але члени комітету стверджують, що відсутніх матеріалів немає.

Захисники Трампа поки не коментують, чи будуть вони оскаржувати рішення судді.

Колишній президент не визнав себе винним за чотирма звинуваченнями у тому, що він намагався скасувати результати президентських виборів 2020 року.

Адвокати Трампа попросили Чаткан відмовитися від участі у справі, але вона сказала, що не буде цього робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгрес США просить соцмережі надати дані, пов’язані зі штурмом Капітолія

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Російські війська обстріляли Херсонщину: одна людина поранена

     • 29881 переглядiв

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Одеси

     • 33899 переглядiв