ukenru
tramp-obgovoriv-z-glavoyu-google-pitannya-oboroni-ta-neuperedzhenist-u-polititsi

Трамп обговорив з главою Google питання оборони та неупередженість у політиці

 • 8084 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив, що він провів зустріч з главою компанії Google Сундар Пічаї, в ході якої вони обговорили питання безпеки та неупередженість у політиці. Про це американський лідер написав в середу на своїй особистій сторінці в мережі Twitter, передає УНН.

Трамп позитивно оцінив результати бесіди з главою Google. У минулому президент звинувачував компанію в тому, що вона допомагає армії Китаю, а також звинувачував в упередженому ставленні до його адміністрації і до його соратникам по Республіканській партії США.

"Тільки що зустрівся з президентом Google Сундар Пічаї, справи якого, очевидно, йдуть досить добре, - написав Трамп. - Він рішуче заявив, що він повністю вірний Збройним силам США, а не Збройним силам Китаю. Також обговорили неупередженість в політиці та різні речі, які Google може зробити для нашої країни. Зустріч закінчилася дуже добре!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Google таємно відвідав Пентагон після відмови компанії від контракту на БПЛА

Нагадаємо, президент Трамп 16 березня звинуватив компанію Google в допомогу Китаю і його армії. За кілька днів до цього голова Комітету начальників штабів ВС США Джозеф Данфорд заявив, що діяльність Google в КНР приносить користь збройним силам цієї країни. За словами Дарфонрда, США "з великим занепокоєнням спостерігають" за роботою в Китаї "партнерів в сфері промисловості", яка є "прямою вигодою для китайської армії".

Як повідомляв УНН, наприкінці серпня президент Трамп виступив з твердженням, що адміністрації найбільших соціальних мереж Facebook і Twitter, а також пошукової системи Google нечесно надходять з республіканцями і консервативно налаштованими американцями, в чому він переконався на власному досвіді. Також в серпні Трамп заявив, що соціальним мережам Facebook і Twitter, а також пошуковій системі Google слід бути обережними у зв'язку з нібито має місце підтасовуванням результатів пошуку новин про нього. Президент США також висловив думку про те, Google та інші інтернет-компанії пригнічують голоси консерваторів і приховують хорошу інформацію і новини про становище в США в період його президентства.

Українські Національні Новини

Політика