ukenru
tramp-ne-zmih-zabezpechyty-zastavu-v-dollar454-mln-dlia-apeliatsii-u-spravi-pro-shakhraistvo

Трамп не зміг забезпечити заставу в $454 млн для апеляції у справі про шахрайство

 • 105026 переглядiв

Колишній президент США Дональд Трамп не зміг забезпечити заставу в 454 мільйони доларів для апеляції у справі про шахрайство в Нью-Йорку, оскільки жодна страхова компанія не погодилася гарантувати таку велику суму.

Дональд Трамп не може отримати облігацію на $454 млн для апеляції у справі про шахрайство в Нью-Йорку, оскільки не знайшов страхову компанію, яка б гарантувала цю суму. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Колишньому президенту США Дональду Трампу не вдалося отримати облігацію на суму 454 мільйони доларів для апеляції у справі про шахрайство. Трамп мав би внести цю облігацію, щоб оскаржити рішення суду щодо сплати штрафу у розмірі 464 мільйони доларів у справі про цивільне шахрайство в Нью-Йорку.

Юристи Трампа заявили, що не знайшли страхову компанію, яка погодилася б видати облігацію на таку велику суму, що дозволило б їм оскаржити рішення суду, не вносячи всю суму самостійно. Тому Трамп мусить або знайти готівку, або внести облігацію, щоб уникнути арешту його власності.

У клопотанні до апеляційного суду штату адвокати Трампа просили відтермінувати виконання рішення, стверджуючи, що сума штрафу є надмірною. Вони також просили дозволити їм внести облігацію на суму 100 мільйонів доларів поки триває апеляційний процес.

У разі програшу Трампа у судовому процесі і неможливості сплатити вирок, компанія, що гарантувала облігацію, буде зобов'язана здійснити виплати.

Додамо

Раніше Трамп вніс заставу на суму 91,6 мільйона доларів для покриття вердикту у справі про наклеп на письменницю Е. Джин Керролл.

Верховний суд оголосить рішення щодо того, чи може Трамп брати участь у виборах04.03.24, 05:18 • [views_0]

Юлія Котвицька

Політика