ukenru
tramp-khoche-povtornoyi-perevirki-spravi-napadu-na-samogo-sebe-aktora-smolletta

Трамп хоче повторної перевірки "справи нападу на самого себе" актора Смоллетта

 • 7501 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. ФБР і міністерство юстиції США проведе розслідування дій прокуратури Чикаго, яка вирішила не висувати звинувачення акторові Джуссі Смоллетту, якого підозрюють в інсценуванні нападу на самого себе. Про це в Twitter заявив президент США Дональд Трамп, передає УНН.

"ФБР і міністерство юстиції розглянуть обурливу справу Джуссі Смоллетта у Чикаго. Це ганьба для нашої нації", - написав Трамп.

Так, Смоллетт відомий за ролями у фільмах "Чужий: Заповіт", "Маршалл", у серіалі "Імперія".

Раніше УНН з посиланням на заяву представників поліції міста передавало, що актор пыдозрюэться у тому, що в кінці січня інсценував напад на самого себе. Він стверджував, що на одній з вулиць Чикаго до нього підійшли двоє чоловіків у масках, почали викрикувати расистські образи на його адресу, а також нібито протрампівські гасла, побили його, наділи мотузку на шию і облили відбілювачем.

Правоохоронці вважають, що насправді Смоллетт заплатив чоловікам сам. Актор розраховував, що повідомлення про інцидент приверне до нього увагу громадськості, що врешті дозволить отримати з цього фінансову вигоду.

У вівторок стало відомо, що прокуратура Чикаго вирішила не висувати обвинувачення Смоллетту.

Українські Національні Новини

Новини Світу